Cu voi să călătoresc prin lumea întreagă este o bucurie de neprețui, mă simt ca o regină, ca un pictor al sufletelor de copii🎨

Să iubim natura, să escaladăm munții împreună de la câteva luni de la nașterea voastră, să vizităm diverse obiective turistice, castele, cetăți, grădini zoologice, botanice, să ne avântăm în apa atât de îmbietoare, să înotăm împreună, să privim pe geam natura, acuma toamna cu ale ei culori frumoase….să bem apa de la izvor, să alergăm împreună, să râdem la lătratul nervos al cățelului, acestea sunt pentru noi amintiri care mereu se vor oglindi în inima noastră.

Să evoluăm împreună cu fiecare pas înainte, să ne bucurăm de fiecare moment pe care îl petrecem împreună este un vis devenit realitate.

Am iubit călătoria mereu, oriunde, pretutindeni, doar cu voi, cu noi patru împreună peste tot.

Privesc în interiorul vostru și vă oglindesc fericirea fiecărei clipe, fiecărui cuvânt, fiecărei nostalgii descoperite în orice lucru mărunt privit.

Pentru noi, călătoria este un stil de viață care face parte din noi, a făcut parte dintotdeauna, dar de 10 ani e fără oprire, uneori în gând, gând care în scurt timp devine realitate. Copiii sunt atât de fericiți oriunde s-ar afla, atâta timp cât suntem toți aici, acolo, acum, atunci, mereu…

Ne bucurăm de frumoasa copilărie pe care o aveți fiecare în parte și totodată împreună, ne încântă sufletul până în abisul lui faptul că petrecem atât de mult timp împreună, atât de prețios, atât de cuminte.

Privim spre voi și observăm cât de mult vă iubiți și cum tu, frățiorul mare o înveți pe surioara ta tainele copilăriei, tainele poznelor, tainele tuturor lucrurilor pe care tu ai reușit să le învețe adineori împreună cu noi.

V-am observat încântarea întâlnirii cu elefantul, cu cerbul, cu maimuțele, cu anaconda, cu papagalii. Ați zâmbit, ați chicotit, v-ați mai și supărat, dar seara nu s-a încheiat fără îmbrățișare și sărut de noapte bună.

Bunătatea este o trăsătură ce poate atinge inima tuturor. 😊