Fii bun, copilul nostru,

Bunătatea-i piatră rară,

Peste tot nu dai de ea,

Însă tu o poți avea.

Fii sincer, copilul nostru,

Sinceritatea-i-un diamant scump,

Nu toți îl putem avea pe acest pământ,

Însă în tine am încredere că Da.

Fii responsabil în ceea ce faci,

Responsabilitatea-i o uşă spre reușita ta,

Foarte greu de avut parte de ea,

Însă, tu, prin munca ta,

Sunt sigura că e-n mâna ta.

Creşti în fiecare moment, copilul nostru bun. Tocmai ai împlinit 5 ani. Suntem atât de încântați de aniversarea ta frumoasa pe care o petrecem cu totii împreună ca în fiecare an, de altfel. Tortul tău cu ceea ce iubești tu, prietenii care-ți sunt alături, primele prietenii din viața, copilul nostru cu suflet de aur, toate acestea ne umplu inima de bucurii. Amintirile tale vor fi mereu vii din acest moment unic pentru tine, unic pentru noi. Să fii mereu vesel și plin de idei, Să fii mereu tu însuți, un adevărat lider. Fii așa cum ești tu și vei avea parte de momente prețioase în viața ta.

Poate cândva vei citi aceste rânduri și așa cum îți spunem zilnic, noi te iubim cu totul, cu tot ce construiești zilnic, cu tot ce ai tu în gând și în inimă, uneori nemulțumire acumulată pe parcurs si pe care încercăm s-o rezolvăm împreună.

Fii mereu sincer cu tine și cu cei din jurul tău, copil drag deoarece sinceritatea te va înconjura de oameni buni, frumoși, cu suflet ca al tău.

Îți vom călăuzi pașii spre țelurile tale, care azi pot însemna spațiul cosmic, mâine paleontologie, ieri excavatorist, noi suntem aici pentru noi toți, luptăm împreună, facem totul împreună la fel ca în ultimii 5 ani. Suntem cu toții aici, acolo, acum, atunci.

La mulți anișori, micuțul nostru. Iubim totul la tine, mereu vom iubi.

Fii cum vrei, fii tu însuți și spune ce e de zis!

Cu drag,

Mama și Tata