Vă amintiți când în copilărie mergeam la scăldat şi susurul apei ne înviora inimile de atâta bucurie?

Dacă vreți să retrăiți împreună cu cei mici sau doar voi, ca adulții de azi, copiii din trecut, acele momente….

Mulți dintre noi când vrem o oază de liniște,căutăm locuri fabuloase, intime, peisaj liniștitor, cu un râu în apropiere şi pădure. De asemenea, ne dorim o piscină, un ciubăr, o curte verde. Desigur, prețurile să fie acceptabile pentru toată lumea. Când stăm câteva zile, vrem să avem şi ce vizita, un parc, o grădină zoologică, un castel.

Noi am găsit acest loc fermecător în Vălenii de Mureș, județul Mureș, nu departe de Târgu Mureș. Frumos se înalță Pensiunea Gabriela, viu colorată şi zâmbitoare, îti face cu mâna cum ajungi în localitatea ei originară.

Curățenia de acasă o găsești aici, mâncarea delicioasă pe gusturile fiecăruia te învăluie la intrare, multe produse bio, pe care le puteți achiziționa de la familia maghiară, care te întâmpină cu căldură când ajungi. Noi nu plecăm fără vestita dulceață de afine. Clătitele noastre ies mereu ínvingătoare.

Acum, să fim sinceri cu noi înşine: După câteva ore de condus, de oriunde ai veni, credeți-ne că piscina este o binecuvântare, iar o seară în ciubăr te destăinuie miraculos. Nu mai amintesc de curtea atât de verde vara şi de râul care trece prin spatele ei, unde fiul nostru a ínvățat să arunce cu pietricele, a învățat să inoate, a învățat despre frumusețea naturii. Poate pare exagerat, dar zona, locația pensiunii au fost adăpostul în perioada pandemiei când s-au ridicat restricțiile: eram noi, íntr-o mare de răsfăț, cu un mic loc de joacă pentru copii şi-un balansoir în care adormea bebe atât de gingaş.

Aşa ca multe alte locații descoperite, Pensiunea Gabriela am gasit-o în timp ce cãlătoream agale prin lume. Oricând poți ajunge pentru câteva zile aici, atunci când îți doreşti o evadare cu copiii şi nu numai.

La câteva minute de pensiune este un castel, care pe noi ne-a impresionat deoarece ne-a fost prezentat chiar de către actualul proprietar, care ne-a trecut prin toata istoria acestuia. Căutați Castelul din Brâncoveneşti şi veți descoperi adevărată istorie, nu cea scrisā-n cărți.

https://www.booking.com/hotel/ro/pensiunea-gabriella.ro.html

Nu vreau să vă spun mai multe, deoarece una e când citeşti, alta e când traieşti. Noi doar v-am adus la cunoştință acest aspect pe care vă încurajăm să-l explorați din plin. 😇